Loonadministratie

Het maakt ons niet uit of er bij uw onderneming slechts één persoon op de loonlijst staat of dat u vijftig personeelsleden of meer in dienst heeft. Wij verzorgen voor u de volledige loonadministratie.

Dit gaat verder dan alleen de berekening van de te betalen bedragen. Wij doen desgewenst de ziekte- en herstelmeldingen, controleren de ziekengeld-afrekeningen, verzorgen de aangifte loonbelasting en ondersteunen u bij contacten met bijvoorbeeld de Belastingdienst en uw pensioenverzekeraar. Ook voor het opstellen van arbeidsovereenkomsten bent u bij ons aan het juiste adres.

U levert ons maandelijks of per vier weken de loonmutaties aan middels gestandaardiseerde formulieren. Dit kan per email, fax of post. Wij verwerken voor u de mutaties middels het loonpakket Microloon. Na de verwerking krijgt u van ons de betaalgegevens retour, evenals de in de financiële administratie te verwerken loonjournaalpost (indien u zelf de administratie verzorgt), de verzamelloonstaat en uiteraard de loonstroken voor uw personeelsleden.

Lid van  NOAB
© 2010 Koehorst Adviesgroep

Koehorst
Adviesgroep

Eurowerft 18A
7591 DG Denekamp
Tel: (0541) 35 29 43
Fax: (0541) 35 42 97
KvK: 06075607
Route

Nevenvestigingen
(op afspraak):

De Bleek 3
7591 BX Denekamp
Route

Leeuwebek 5
7483 AS Haaksbergen
Route