Team Koehorst

Jan Koehorst

Jan Koehorst

Tom Koehorst

Tom Koehorst

Truus Koehorst

Truus Koehorst

Rob Koehorst

Rob Koehorst

Paul Koehorst

Paul Koehorst

Rijn Lansink

Rijn Lansink

Marieke van de Bovenkamp

 

Miranda van Veen

 


 

Jan Koehorst

De persoon die in 1983 het bedrijf van zijn toenmalige werkgever overnam. Als all-round adviseur houdt Jan zich voornamelijk bezig met het opstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van de belasting-aangiften en werkzaamheden zoals het maken van tussentijdse cijfers en prognoses.

Tom Koehorst

Tom is in 2001 afgestudeerd als bedrijfseconoom, afstudeervariant accountancy, aan de Rijksuniversiteit Groningen Per 1 september 2001 is hij in dienst getreden bij een van de grotere accountants-organisaties in Nederland. Daarnaast heeft hij aan de RuG de postdoctorale accountantsopleiding met succes voltooid en bij zijn werkgever de praktijkopleiding tot Registeraccountant gevolgd en voltooid (*). In 7 jaar tijd heeft hij een ruime ervaring opgedaan in de controle van (middel)grote ondernemingen. Per 1 september 2008 heeft hij de overstap gemaakt naar Koehorst Adviesgroep en sinds 1 januari 2010 is hij mede-eigenaar. Zijn werkzaamheden liggen op het gebied van financial & business reporting, vennootschapsbelasting en (administratieve) bedrijfsbegeleiding. Daarnaast is hij als zelfstandige nog regelmatig werkzaam in de assurancepraktijk van zijn voormalige werkgever.

(*) Om bedrijfsmatige redenen wordt de RA-titel op dit moment niet gevoerd.

Truus Koehorst

Sinds 1 januari 1995 toegetreden als vennoot tot Koehorst Adviesgroep. Haar werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verwerken van maand-, kwartaal- en jaaradministaties. Zij is hierbij gespecialiseerd in autobedrijven en bloemenzaken, maar draait haar hand niet om voor welke ondernemersactiviteit ook.

Paul Koehorst

Paul heeft in 1986 een overstap van het onderwijs naar Koehorst gemaakt. Hij heeft zich gespecialiseerd in lonen en is verantwoordelijk voor de loonadministratie en alle bijbehorende werkzaamheden. Daar-naast besteedt hij een gedeelte van zijn tijd aan het verwerken van maand- en kwartaaladministraties.

Rob Koehorst

Rob heeft de opleiding Personeel en Arbeid aan de Saxion Hogescholen gevolgd en de afgelopen jaren als medewerker P&O- en salarisadministratie bij een groot, landelijk opererend bouwbedrijf uit onze regio veel ervaring opgedaan met vrijwel alle facetten van zijn vakgebied. Na enige tijd in deeltijd werkzaam te zijn geweest in ons team, werkt hij sinds augustus 2011 fulltime bij de Koehorst Adviesgroep. Tevens adviseert hij waar nodig en mogelijk de klanten van Kok&Korst adviseurs op het gebied van personeel.

Rijn Lansink

Reeds in 1983 een collega van Jan. Indertijd voornamelijk bezig met het verwerken van administraties. Momenteel nog een drietal middagen in de week werkzaam met als voornaamste taak het verzorgen van de jaarrekening- en belastingrapporten. Tevens haalt en brengt Rijnie de administraties bij klanten buiten Denekamp.

Marieke van de Bovenkamp

Breed geschoolde fiscalist. Lid van het Register Belastingadviseurs. Is werkzaam voor zowel Koehorst Adviesgroep als Kok&Koehorst Adviseurs.

Miranda van Veen

Werkzaam voor Kok&Koehorst Adviseurs. All-round medewerker. Verwerkt administraties, stelt jaarrekeningen samen en verzorgt de loonadministraties voor de klanten van Kok&Koehorst Adviseurs.

Lid van  NOAB
© 2010 Koehorst Adviesgroep

Koehorst
Adviesgroep

Eurowerft 18A
7591 DG Denekamp
Tel: (0541) 35 29 43
Fax: (0541) 35 42 97
KvK: 06075607
Route

Nevenvestigingen
(op afspraak):

De Bleek 3
7591 BX Denekamp
Route

Leeuwebek 5
7483 AS Haaksbergen
Route