Introductie

Welkom bij Koehorst. De adviseur voor de controleplichtige onderneming.

Controlebudgetten worden scherper en de eisen die aan de onderneming worden gesteld worden daardoor hoger. Door een bescheiden investering in onze tijd voorkomt u vervelende discussies met uw accountant over meerwerk en budgetoverschrijdingen. Wij hebben door jarenlange ervaring in de accountancy de deskundigheid om ondernemingen bij te staan ter voorbereiding op de werkzaamheden van de controlerend accountant. Onze diensten richten zich daarbij op het samenstellen van de jaarrekening ("financial reporting") alsmede op het inrichten van het jaarrekeningdossier ("audit services").

Daarnaast adviseren wij over interne rapportage- en beheersingssystemen. De accountant schrijft (meestal) jaarlijks een management letter met aanbevelingen over de administratieve organisatie / interne beheersing. Maar dan... De implementatie van deze aanbevelingen ligt in handen van de onderneming. Wij geven richting aan de aanbevelingen en adviseren over de wijze waarop u deze aanbevelingen op de meest effectieve en efficiënte wijze kunt implementeren in uw organisatie. Dat vatten wij samen onder de noemer "business reporting".

Wij nodigen u graag uit om via deze website een nadere kennismaking met ons en onze dienstverlening te maken. Mocht u verder vragen hebben, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Lid van  NOAB
© 2010 Koehorst Adviesgroep

Koehorst
Adviesgroep

Eurowerft 18A
7591 DG Denekamp
Tel: (0541) 35 29 43
Fax: (0541) 35 42 97
KvK: 06075607
Route

Nevenvestigingen
(op afspraak):

De Bleek 3
7591 BX Denekamp
Route

Leeuwebek 5
7483 AS Haaksbergen
Route