Arbeidsvoorwaarden

Of het nu gaat om salarissen, vakantiedagen of ouderschapsverlof. Wij adviseren u hoe om te gaan met alle arbeidsvoorwaarden, CAO-regelingen en de voor u geldende wetgeving. Wij hebben kennis van de arbeidsvoorwaardenregelingen in de meest uiteenlopende bedrijfstakken, of weten de juiste weg om deze kennis te vergaren.

 In het verlengde van de arbeidsvoorwaarden, kunnen wij u ook van dienst zijn bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten en arbeidsreglementen. Een arbeidsreglement is een duidelijk overzicht met alle regels, procedures en afspraken ten aanzien van personeel kan veel hoofdpijn voorkomen. In een arbeidsreglement vinden werknemers antwoorden op alle dagelijkse en minder dagelijkse vragen, zoals ziektemelding, werkroosters, vakantieaanvragen, pensioenregeling, functioneringsgesprekken enzovoorts. Wij kunnen u ondersteunen in het samenstellen van een arbeidsreglement dat voldoet aan uw wensen en aan wettelijke bepalingen en beperkingen.

Opleidingsbeleid

Laat ik mijn medewerkers wel of niet een opleiding volgen? Wat verwacht ik van een opleiding? Staan de opbrengsten in verhouding tot de kosten? Welke opleiding zijn interessant voor het bedrijfsproces? Welke verplichtingen stelt onze CAO aan opleidingen? Allemaal vragen die op u af komen als u na begint te denken over opleidingen voor uw personeel.

Wij kunnen u ondersteunen bij uw individuele opleidingsvraagstukken of u helpen om dit vorm te geven in een organisatiebreed opleidingsplan.

Lid van  NOAB
© 2010 Koehorst Adviesgroep

Koehorst
Adviesgroep

Eurowerft 18A
7591 DG Denekamp
Tel: (0541) 35 29 43
Fax: (0541) 35 42 97
KvK: 06075607
Route

Nevenvestigingen
(op afspraak):

De Bleek 3
7591 BX Denekamp
Route

Leeuwebek 5
7483 AS Haaksbergen
Route