Introductie

Welkom bij Koehorst. De adviseur voor het MKB op het gebied van personeelszaken.

Hebt u geen eigen personeelsadviseur in dienst, maar heeft u wel regelmatig te maken met personeelszaken? Dan bent u bij ons aan het goede adres. De regelgeving op personeelsgebied verandert voortdurend en als u niet dagelijks met deze materie te maken heeft, is het bijna niet mogelijk om bij te blijven. Wij beschikken wel over de juiste kennis en kunnen u ondersteunen in het maken van de juiste keuzes.

Wij ondersteunen, adviseren en begeleiden u bij zaken als werving- en selectie, personeelsadministratie, arbeidsreglementen, ziekteverzuim(begeleiding), het aangaan en beëindigen van arbeidsovereenkomsten, opleidingen en alle overige wet- en regelgeving omtrent personeel. Ook kunt u ons op interim-basis inzetten ter vervanging, ondersteuning van uw eigen personeelsadviseur of bij specialistische vraagstukken.

Omdat wij werken met een kleinschalig team en regionaal georiënteerd zijn, kunnen wij persoonlijke aandacht, inzet en betrokkenheid bieden. Toch niet onbelangrijk, omdat ons werk vooral om mensen draait.

Wij nodigen u graag uit om via deze website een nadere kennismaking met ons en onze dienstverlening te maken. Mocht u verder vragen hebben, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Lid van  NOAB
© 2010 Koehorst Adviesgroep

Koehorst
Adviesgroep

Eurowerft 18A
7591 DG Denekamp
Tel: (0541) 35 29 43
Fax: (0541) 35 42 97
KvK: 06075607
Route

Nevenvestigingen
(op afspraak):

De Bleek 3
7591 BX Denekamp
Route

Leeuwebek 5
7483 AS Haaksbergen
Route